lifewitheatingdisorders.blogg.com - Smerte er ikke alltid en fiende, det er en venn som får deg til å føle deg levende ~

Smerte er ikke alltid en fiende, det er en venn som får deg til å føle deg levende ~Jeg kjenner tårene renne. Kvalmen fanger kroppen, og jeg kjenner jeg egentlig bare vil gå å legge meg og krype under dyna, i håp om å bli litt bedre. I dag litt før kvelden kom, har det faktisk vært helt fantastisk. Jeg har vært ute litt og gått en liten tur med kameraet i hånden for å knipse noen bilder, jeg har skrevet en del, jeg har laget sushi til de andre her til middag etterfulgt av hjemmelaget sjokoladepudding, jeg har ryddet masse på rommet og fått orden på alt rotet mitt her og jeg har pyntet litt og gjort det litt mer hjemmekoselig. Elsker rommet mitt nå, har vel egentlig gjort det i lang tid nå, ettersom det nesten hele tiden kommer noe nytt når jeg er i byen. Haha, er blitt helt hekta på kremmerhuset og alle de andre interiørbutikkene, gleder meg så utrolig mye til å flytte ut og bo for meg selv. Bare starte livet mitt og fullføre drømmer og mål. Men jeg vet jeg ikke vil gjøre det med sykdommen i kroppen. Jeg må være fri fra sykdommen. Fra sykdom og smerte.

Jeg prøver å gjøre det best mulig for meg selv, både når det gjelder maten, måltidene og alt det andre. Jeg merker hvor utrolig godt det er å få skrive mye. Da er det ikke så mye kaos i tankene og følelsene lenger. Det betyr mye for meg å ha noe som hjelper, som jeg vet av erfaring fra tidligere også. Skriving hjelper uansett, for det finnes så utrolig mye man kan gjøre. Jeg finner ikke så veldig mye valgmuligheter når det gjelder matvarene og den type mat, jeg merker bare det blir så ekstra vanskelig når kvalmen er så sterk. Det føles som om jeg får slag på slag, rett i magen. Ingen kan se merker etter det, det er bare jeg som kan kjenne smerten. Den fysiske og psykiske. Det gjør så vondt. Langt innerst inne, kan jeg kjenne det. Jeg kan vel trøste meg med at jeg ikke er helt håpløs og elendig som kanskje sykdommen får meg til å føle og tro, for jeg har funnet ut at smeltet ost med grillkrydder er helt OK å spise. Det er noe jeg kan tillate meg selv, uten å føle skam.


  2 kommentarer på "Smerte er ikke alltid en fiende, det er en venn som får deg til å føle deg levende ~"

Victoria
Stå på videre, du er et utrolig sterkt menneske! :)
13.mar.2012, 18:45
URL: http://vrt.blogg.no
Linda
Så godt å lese at du har funnet noe du klarer å spise! Det gjør meg godt :)
13.mar.2012, 19:10
URL: http://lindafv.blogg.no

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

Velkommen!Jeg er en jente på 17 år som blogger om hverdagen med anoreksi. Jeg kommer til å skrive om veien tilbake igjen til å bli frisk, og om de utfordringene og den motstanden jeg vil møte på. Jeg ønsker foreløpig å være anonym, og stygge kommentarer blir slettet. Om det er noe du lurer på, kan du ta kontakt på lifewitheatingdisorders@hotmail.com.

arkivet


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Anoreksi, spiseforstyrrelser
Bakst
Blogg
Foto
Hverdag
My weekend
Månedsoppdatering
Spørsmål
Sykehuset
Tanker og følelser


Design:


Designet er laget av Sofie Kvelland!
hits