lifewitheatingdisorders.blogg.com - Når livet går i grus

Når livet går i grus

Jeg merker veldig godt at humøret ikke er på sitt beste i dag. Jeg er så lei kvalme, magesmerter og bare det å gå rundt med uro og usikkerhet i hele kroppen. Bare de vonde følelsene, får tårene til å renne. Jeg blir helt tett i nesen og forkjølet på grunn av at tankene bare er fullstendig kaos. Fullstendig surr og kaos. Det er konflikt mellom tankene og følelsene mine så og si hele tiden, og jeg kjenner det ikke skal så veldig mye til før jeg blir sint og irritert. Er det noe jeg virkelig hater, så er det å se at problemene mine går utover andre. Jeg får så dårlig samvittighet overfor det. Jeg kunne virkelig ønske at ting var annerledes. Jeg kunne virkelig ønske at jeg følte jeg var autopilot i eget liv og balanserte det.

Jeg sitter hele tiden igjen med følelsen av at ingenting er "godt nok". Hva er egentlig "godt nok?" Jeg kunne ønske jeg ikke var så kritiserende rettet mot meg selv, for det er noe jeg er blitt alt for flink til. Det er ikke bra. Det er noe som er negativt. Det er ikke et godt tegn. Det er nesten litt utrolig for fort alt bare kan snu. Det er så vondt å se tårer erstatte smil og latter. Det er så vondt å se sorg erstatte gleder og det gode her i livet. Det er omvendt også, noe som er godt å tenke på. Plutselig går det litt mot den rette veien. Så snur det igjen. Jeg vet dette nå. Jeg kjenner godt til sykdommens mønster. Sykdommen er lur. Veldig lur. Plutselig, ofte når jeg minst forventer det er den sterkest.

Jeg føler meg så svak, liten og så maktesløs rettet mot sykdommen. Ofte tenker jeg "Hvorfor er det så vanskelig? Hvorfor kan jeg ikke bare spise, og bli ferdig med det? Hvorfor venter jeg med å få det verste og det som gjør så vondt overstått? Hvorfor ikke bare bli ferdig med det, og bare holde ut i det som måtte være så vanskelig og så vondt å takle og stå midt oppi?". Jeg lurer sånn på alle mulige svar så kommer fram og som dukker opp underveis. For meg hjelper det å skrive, men jeg skriver mest på boka nå og bruker inni mellom bloggen. Det betyr mye for meg, og jeg tror egentlig at det er veldig viktig. Viktig å ha verdier som man kan ha i livet og i hverdagen, og holde litt fast i. Jeg må fram.


  2 kommentarer på "Når livet går i grus"

hilde
jeg heier på deg! :)
12.mar.2012, 20:02
URL: http://hildegree.blogg.no
Mona Ekra Hedenstad
Stå på. Jeg vet du klarer det <3
12.mar.2012, 22:07
URL: http://moniseh.blogg.no

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

Velkommen!Jeg er en jente på 17 år som blogger om hverdagen med anoreksi. Jeg kommer til å skrive om veien tilbake igjen til å bli frisk, og om de utfordringene og den motstanden jeg vil møte på. Jeg ønsker foreløpig å være anonym, og stygge kommentarer blir slettet. Om det er noe du lurer på, kan du ta kontakt på lifewitheatingdisorders@hotmail.com.

arkivet


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Anoreksi, spiseforstyrrelser
Bakst
Blogg
Foto
Hverdag
My weekend
Månedsoppdatering
Spørsmål
Sykehuset
Tanker og følelser


Design:


Designet er laget av Sofie Kvelland!
hits