lifewitheatingdisorders.blogg.com - En dårlig dag

En dårlig dag

Det har virkelig ikke vært min dag i dag. Tårene har bare strømmet på, og jeg kjenner anoreksien river meg i kroppen. Samtidig som den får meg til å føle meg maktesløs og svak, så kjenner jeg en spesiell styrke også. En styrke som jeg aldri har følt eller kjent på før. Jeg er så glad for at jeg har så mange rundt meg av venner og familie, som alltid er der for meg og som støtter meg. Det er vondt å tenke på hva de må gå gjennom og oppleve gjennom denne sykdomsperioden, og jeg liker det virkelig ikke. Jeg vil ikke at dem skal se meg slik som dette. Jeg vil bare leve så normalt som mulig, og bli frisk igjen. Ha en balanse.

Det er mange grunner til at jeg har hatt en dårlig dag som dette i dag, men slike dager kommer jeg til å møte på mange ganger på veien videre også. Det er noe som er vanskelig å godta, men jeg prøver å tenke på alt jeg lærer og all den erfaringen jeg får til slutt. Den erfaringen jeg sitter igjen med til slutt som frisk, som jeg kan lære videre til andre eller hjelpe. Jeg vet at dette kommer til å bli en veldig lang kamp og veldig tøff prosess, men til slutt er det jeg som skal ta seieren. Jeg må bare kjempe nå og aldri miste motet. Det er så utrolig viktig å hente all styrke, vilje, mot og motivasjon som jeg må ha med meg videre.

Det er vondt når jeg tenker over konsekvensene. Jeg er så redd for å få andre sykdommer fra denne sykdommen, som jeg kommer til å slite med videre i livet. Det er noe jeg virkelig ikke vil og ønsker, og jeg innser nå at det er jeg må snu. Ikke i neste uke. Ikke i neste måned. Men . Jo tidligere jeg klarer å snu, jo bedre og jo lettere blir det for meg å komme ut fra spiseforstyrrelsen og anoreksien også. Dagene kommer til å bli lange, og jeg vet anoreksien kommer til å være sterk. Den kommer til å hate meg mer og mer for hver gang jeg spiser og prøver å utfordre den. Og det kommer jeg til å kjenne på kroppen.

Uten tvil.


  8 kommentarer på "En dårlig dag"

♥ Amalie Sivertsen
Jeg kjenner at jeg blir ordentlig trist av å lese hvordan du har det.

Venninnen min har sluttet og spise, og vi rundt henne har allerede forstått at hun har et problem, men hun hun har ikke innsett det selv enda. Er veldig bekymret, og det blir da ekstra vanskelig å lese innleggene dine..

Stå på! Ønsker deg alt vel ♥
30.jan.2012, 18:30
URL: http://amaliesivertsen.blogg.no
Silje Martnes
Stå på videre!! som du sier; viktig å hente all styrke, vilje, mot og motivasjon. Tror på deg,jeg <3 !
30.jan.2012, 19:16
URL: http://siljemartnes.blogg.no
kristinehi - Kommenterer alltid tilbake
håper du får det bedre etterhvert søta! Stå på, aldri gi opp håpet <3
30.jan.2012, 19:20
URL: http://kristinehi.blogg.no
hannegje
håoer du får det bedre! ønsker deg allt vell <3
30.jan.2012, 20:18
URL: http://hannegje.blogg.no
Malin :)
uff, det er trist å høre! men bare stå på videre <3 og aldri gi opp håpet, for det er du som skal ta denne seieren her ;-)
30.jan.2012, 20:40
URL: http://malinkirkeng.blogg.no
minebein
Det er bra du klarer å kjempe! Det er tøft, det vet jeg. Men stå på! <3 jeg tror du klarer det! Du virker sterk, selv om det tærer på kroppen å vere sterk hele tiden.
01.feb.2012, 13:55
URL: http://minebein.blogg.no
Victoria
Du er et utrolig sterkt menneske, og du fortjener virkelig ikke dette.. du er utrolig tøff, og har motet til å vise følelser og utvikle deg videre. har så troen på deg, og vil alt bra for deg. stå på videre. <3

du skriver utrolig bra, btw :)
01.feb.2012, 16:40
URL: http://vrt.blogg.no
Hverdagen med spiseforstyrrelser
Victoria: Tusen takk for alle gode ord <3

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

Velkommen!Jeg er en jente på 17 år som blogger om hverdagen med anoreksi. Jeg kommer til å skrive om veien tilbake igjen til å bli frisk, og om de utfordringene og den motstanden jeg vil møte på. Jeg ønsker foreløpig å være anonym, og stygge kommentarer blir slettet. Om det er noe du lurer på, kan du ta kontakt på lifewitheatingdisorders@hotmail.com.

arkivet


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Anoreksi, spiseforstyrrelser
Bakst
Blogg
Foto
Hverdag
My weekend
Månedsoppdatering
Spørsmål
Sykehuset
Tanker og følelser


Design:


Designet er laget av Sofie Kvelland!
hits