lifewitheatingdisorders.blogg.com - Om meg - Selvbiografi

Om meg - Selvbiografi

Tenkte jeg skulle skrive et innlegg om meg selv! 


Som lita jenta var jeg veldig nyskjerrig og elsket utfordringer. Jeg hadde mye å se fram til, jeg satte meg drømmer og mål, og jeg møtte på både oppturer og nedturer, gode og dårlige dager. Jeg hadde en veldig fin oppvekst, og jeg kunne ikke be om noe mer. Jeg lærte meg etter hvert å krype, lærte meg å gå, og jeg lærte noe hele tiden. Om livet. Om alt og ingenting. Gjennom barneskolen fikk jeg meg nye venner, noen gamle som jeg hadde hatt fra barnehagen, noen nye. Årene gikk veldig fort, og neste skritt var ungdomsskolen. Jeg stortrivdes, fikk meg enda flere venner, og jeg startet med blanke ark. Jeg ville begynne på nytt. Legge alt det negative og vonde som hadde skjedd tidligere bak meg. Jeg skulle prøve mitt beste i hvert fall. Jeg begynte i en klasse som jeg trivdes veldig godt i, miljøet var det beste jeg hadde opplevd, og jeg var en livsglad, lykkelig, aktiv og
positiv jente. Jeg levde virkelig livet, satte meg mål og drømmer.
 
Etter at årene gikk, hadde jeg vært gjennom vanskelige perioder i livet mitt og positive perioder som hadde blitt til gode minner. Det er minner jeg aldri glemmer, både på den positive og negative måten. Vonde og gode minner. Jeg hadde en framtid som jeg virkelig ønsket å nå fram til, og jeg holdt fast på drømmene og målene jeg hadde satt meg. Jeg hadde store planer om hva jeg skulle bli og utdanne meg til, hvilken linje jeg skulle velge på vidergående og hva jeg skulle gjøre årene etterpå. Det var mitt liv, mine valg, mine drømmer. Min framtid. Jeg fullførte ungdomsskolen,
tok det ganske så seriøst selv om jeg hadde mine vanskelige perioder, jeg jeg var bevisst på at jeg skulle klare det. Jeg bet tennene sammen, og klarte å kjempe meg gjennom alle de utfordringene jeg møtte på. Jeg lærte mer og mer om livet, og jeg hadde mine perioder der selvtilliten var på bunn, og jeg hadde perioder der jeg klarte å akseptere meg selv som person.
 
Jeg hadde mine oppturer og nedturer, slik som alle andre hadde. Etter hvert som årene gikk, var det klart for vidergående. Jeg kom inn på den linja jeg hadde drømmer om, livet smilte, og jeg hadde en god følelse på at jeg hadde noen fine og lærerike år foran meg. Jeg så fram til skolestart, og jeg var virkelig motivert til å gjøre mitt beste. Gjøre en innsats, og nå de andre målene jeg hadde. Starten var som forventet, men etter hvert ble jeg så opptatt av kropp, vekt og utseende, og ikke minst det store slankepresset som var. Uansett hvor jeg gikk, så følte jeg et enormt slankepress.
Tiden gikk sakte, jeg klarte ikke å konsentrere meg så veldig mye på skolen, trakk meg litt tilbake fra det sosiale, selvtilliten sank mer og mer og ble dårligere og dårligere, og jeg utviklet etter hvert spiseforstyrrelsen anoreksi. Nå møter jeg både oppturer og nedturer, og dager som er vanskeligere enn andre dager. Dette er en kamp jeg kjemper om å vinne, og jeg skriver om hverdagen min med spiseforstyrrelser.
 
Det er en tøff kamp, men en kamp jeg skal vinne. Jeg prøver å sette meg små mål om gangen, og jeg prøver å komme tilbake til hverdagen og meg selv. Det er målet. Det store målet er å bli frisk igjen, noe jeg skal til slutt klare. Jeg gir aldri opp. Det skal jeg ikke. Jeg har mange fantastiske mennesker i livet mitt som støtter og som stiller opp, noe som betyr veldig mye for meg. Hver dag er en utfordring, og noen utfordringer er lettere å kjempe imot enn andre utfordringer. Mitt liv snudde seg opp ned, og forandret seg totalt. Jeg har hatt spiseforstyrrelser i en stund nå, men med
all god hjelp jeg får fra andre, så skal jeg til slutt vinne tilbake den kontrollen jeg har mistet. Den kontrollen som anoreksien har tatt fra meg. Jeg skal ta tilbake all styring, og være min egen autopilot. Styre livet mitt selv. Leve etter drømmene og målene mine. Veien er lang, men ikke umulig. Jeg må bare bestemme meg for å hoppe ut i det utrygge som er veldig vanskelig, men jeg holder fast på motet og på styrken.
 
Even if life is hard, keep fighting. Keep moving. Keep breathing.


  9 kommentarer på "Om meg - Selvbiografi"

Evy Karoline
Du skriver så rørende :-/ Jeg vet du klarer dette! stå på!
05.jun.2011, 00:08
URL: http://Evyy96.blogg.no
maly.no <3
Fikk tårer i øynene av å lese dette. Du skriver bra, Keep fightign!!!!
05.jun.2011, 09:36
URL: http://maly.no
Agnes- kommenterer tilbake
Så flink du er å skrive! Kjemp videre du <3
05.jun.2011, 09:42
URL: http://aaksum.blogg.no
Ninavictoria- komenterer altid tilbake
du er sykt flink til å skrive :) du burde bli forfatter :D stå på :) <3
05.jun.2011, 13:24
URL: http://ninaphotos.blogg.no/
Kristine-kommenterer tilbake!
utrolig bra skrivet! Fikk tårer! Jeg vet du klarer deg gjennom det! Du er sterk, stå på videre :)
05.jun.2011, 14:43
trude -kommenterer alltid tilbake! :)
livet er en berg og dal bane :(
07.jun.2011, 17:20
URL: http://trudeg.blogg.no
Hverdagen med spiseforstyrrelser
trude: det er nok helt sant, desverre. Og det er nok i ettertid man ser og opplever at det har styrket en! Det handler bare om å være sterk, og prøve å holde ut selv ved de vanskelige periodene i livet <3!
Lisa
flink til å skrive! kjemp videre !
08.jun.2011, 15:38
URL: http://lisaive.blogg.no
Kristin
Bare stå på videre! Du kan klare det!
14.jun.2011, 18:40
URL: http://ksr96.blogg.no

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

Velkommen!Jeg er en jente på 17 år som blogger om hverdagen med anoreksi. Jeg kommer til å skrive om veien tilbake igjen til å bli frisk, og om de utfordringene og den motstanden jeg vil møte på. Jeg ønsker foreløpig å være anonym, og stygge kommentarer blir slettet. Om det er noe du lurer på, kan du ta kontakt på lifewitheatingdisorders@hotmail.com.

arkivet


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Anoreksi, spiseforstyrrelser
Bakst
Blogg
Foto
Hverdag
My weekend
Månedsoppdatering
Spørsmål
Sykehuset
Tanker og følelser


Design:


Designet er laget av Sofie Kvelland!
hits